U kunt bij ons op diverse manieren betalen, namelijk via:

1. iDeal (alleen voor Nederlandse bankrekeningen)
iDeal is een van de bekendste online betaalmogelijkheden in Nederland. Het werkt simpel, vertrouwd en snel. Met  alle grote banken in Nederland kunt u betalen met iDeal, zoals:
Rabobank, ABN AMRO, Fortis, SNS Bank, Friesland Bank, ASN Bank, SNS Regio Bank en ING. 
Voor meer informatie over iDeal verwijzen wij u graag naar de officiële website www.ideal.nl. Wanneer u voor deze betaling kiest komt u automatisch in de beveiligde betaalomgeving van iDeal terecht.

2. Paypal (wereldwijd betalen via een paypal account)
Paypal is over de hele wereld een veel gebruikt betaalmiddel op het internet. U kunt een gratis account aanmaken op de officiële website van Paypal. Via Paypal heeft u ook de mogelijkheid om met de credit cards Mastercard of Visa te betalen. Meer informatie vindt u op de officiële site www.paypal.nl. Kiest u voor deze betaling dan komt u automatisch op de website van Paypal terecht waar u kunt inloggen en vervolgens betalen. Handmatig kunt u ook uw sokken betalen via ons Paypal account: bestel@extrawijdesokken.nl

3. Overboeking (vooruit betalen)
Hierbij kunt u het te betalen bedrag gewoon overmaken op onze IBAN rekening. Het bedrag en onze bank gegevens kunt u vinden in de e-mail, die u automatisch krijgt, nadat u de bestelling heeft afgerond. Aan deze betaalwijze zitten geen extra kosten verbonden, wel kan het een aantal dagen langer duren, voordat wij uw betaling hebben ontvangen. Dit brengt dus wat vertraging mee in de levertijd.

Onze bank gegevens
MeComfortae
IBAN: NL81KNAB0257031375
BIC / Swift: KNABNL2H

4. Bancontact / Mister Cash (speciaal voor Belgie) Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor een vlot betalingsverkeer en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Bancontact/Mister Cash zorgt ervoor dat de betaling veilig, snel en transparant verloopt.

5. Sofort Banking (voor alle Europese betalingen)Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt. Beschikbaar voor alle Europese bankrekeningen!

6. Digitale acceptgiro (alleen voor Nederland)
Na uw bestelling krijgt u via e-mail een digitale rekening, ook wel een E-Bill genoemd. Hierin zit een specifieke betaallink om uw bestelling te betalen. Als u op deze link klikt opent de Sofort betaalpagina in uw browser. U kiest uw land en uw bank en u kunt vervolgens afrekenen zoals u dit altijd gewend bent. Zodra de betaling succesvol verwerkt is en het geld op onze rekening staat sturen wij uw bestelling op. Het gemak van een digitale acceptgiro zit hem daar in dat u zelf het moment kiest waarop u wilt betalen en u betaalt via uw eigen online bank.

7. Credit Card (Visa en Mastercard)
MasterCard en Visa zijn wereldwijd de twee meest gebruikte creditcards. Dit komt door de goede aankoopbescherming en eventuele standaard verzekering. Wel brengen wij hiervoor extra betaalkosten in rekening. Deze bedragen € 0,20 en 2% per transactie.

Voor alle betaalmethoden geldt: pas na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling verstuurd!

 

© 2016 - 2024 ExtraWijdeSokken.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel