Medische Sokken

 • Medische sok - Kort model
  Medische sok - Kort model

  Kort model medische sok. Antibacterieel en naadloze pasvorm. Extra wijd, rekbaar tot 50 cm rondom. Voor mensen met voetproblemen, gezwollen enkels, reuma, neuropathie. Gemaakt van hoogwaardig vocht opnemend Amerikaans katoen.

  € 13,95
 • Medische sok - Standaard model
  Medische sok - Standaard model

  Standaard model medische sok, tot halverwege de kuit. Antibacterieel, naadloze pasvorm. Extra wijd, rekbaar tot 50 cm rondom. Voor mensen met voetproblemen, diabetes, reuma ,neuropathie en gezwollen benen, enkels, voeten.

  € 14,95
 • Medische Bariatric sok - Standaard model
  Medische Bariatric sok - Standaard model

  Standaard model medische sok, lengte tot halverwege de kuit. Antibacterieel en een naadloze pasvorm. Extra wijd, meer dan 50 cm rondom. Voor mensen met extreme oedeem en voor mensen die gips hebben of een spalk of brace dragen.

  € 16,95
 • Medische Extra Wijde Sok - (per 2 paar verpakt)
  Medische Extra Wijde Sok - (per 2 paar verpakt)

  Extra wijde (ultraflex) sokken. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, zonder compressie. Geen rubber in de boord. Speciaal voor mensen met gezwollen en dikke benen en voeten (oedeem). Rekbaar tot 54 cm beenomtrek.

  € 23,90
 • Loose Fit Merino Wol standaard Sok
  Loose Fit Merino Wol standaard Sok

  Loose Fit Merino Wol sok minimaliseert geur en bacteriën en regelt de temperatuur om de voeten warmer te houden in de winter en koeler in de zomer. Naadloos gevoel, 25% wijder dan normale sokken, geschikt voor mensen met Diabetes.

  € 23,95
 • Loose Fit Medical Crew Sok
  Loose Fit Medical Crew Sok

  De Loose Fit medische sok is geschikt voor brede voeten. De sokken zijn doordrenkt met Silver+, de natuurlijke antimicrobiële stof die bacteriën helpt bestrijden. Ook geschikt voor mensen met diabetes. Heeft een naadvrij gevoel.

  € 13,95
 • Medische Extra Wijde Sok - dunne sokken (per 2 paar verpakt)
  Medische Extra Wijde Sok - dunne sokken (per 2 paar verpakt)

  Dunne extra wijde (ultraflex) sokken. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en zijn zeer dun en heerlijk zacht. Geen elastiek in de boord. Speciaal voor mensen met gezwollen en dikke benen, voeten en enkels (oedeem).

  € 19,90
 • Medische Extra Wijde Antislip Sok
  Medische Extra Wijde Antislip Sok

  De extra wijde (ultraflex) antislip sok is ideaal voor mensen die naar een alternatief zoeken voor een slipper. Deze sok is ontworpen voor dikke en gezwollen benen, voeten en enkels. Ook zeer geschikt voor mensen met Diabetes.

  € 17,50
 • Merino Wol Marled standaard Sok van Loose Fit
  Merino Wol Marled standaard Sok van Loose Fit

  De Loose Fit Merino Wol sok minimaliseert geur en bacterien en de Merino Wol regelt de temperatuur om de voeten warmer te houden in de winter en koeler in de zomer. Deze sokken zijn 25% wijder dan normale sokken.

  € 23,95
© 2016 - 2024 ExtraWijdeSokken.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel